HOME  |  CARA PEMBELIAN  |  AFFILIATE  |  HUBUNGI KAMI

HANDSOME UP PAM  |  PLAYBOY PAM

PISTOL GRIP PUMP SENSO SLEEVE 8 INCI

PISTOL GRIP PUMP ALAT BERGETAR (VIBRATOR)

PISTOL GRIP PUMP 12 INCI

PISTOL GRIP PUMP 12 INCI

FREE

JANTAN OIL

Pam Vakum "Pistol Grip Pump - 12 inci"

Silinder balang plastik ini berukuran 12 inci panjang dan 3 inci lebar. Lebar bukaannya adalah 2 inci dan dengan pelekat getah tambahan pula, lebar bukaannya adalah 2 5/8 inci. Ini memberikan semua ruang yang anda perlukan tanpa membazir walau sedikit ruang. Percuma : Tiga getah tambahan berbagai warna.

Pemetik tangan yang ideal ini membolehkan anda mengepam jumlah udara yang sama dan membolehkan anda mengetahui berapa banyak tekanan yang anda perlukan setiap kali anda mengepam. Pemacu mudah tarik balik pula membolehkan tekanan udara turun serta-merta bagi mewujudkan suasana pengepaman yang lebih selamat.

Pengukur mudah dibaca yang terletak dibahagian tepi membolehkan anda melihat perkembangan anda. Anda boleh bersenam mengguna pam vakum semasa mandi tanpa guna pelincir.

Pam vakum ini anti karat berbanding dengan pam vakum lain yang mudah rosak/atau karat sekiranya air masuk dalam ‘spring” (dawai kecil).Kualiti getah cincin kami lebih baik berbanding getah cincin pam vakum lain. Banyak pam vakum yang murah yang ditemui dipasaran diperbuat daripada getah cincin yang nipis dan kualiti yang rendah.Getah cincin tersebut mudah koyak hanya selepas beberapa kali menggunakannya. Bukan setakat itu sahaja, ia juga akan menyedut buah zakar anda dan ia amat menyakitkan.

Berhati-hati dengan pam zakar yang murah kerana ia akan menyedut buah zakar dan mendatangkan kesakitan disamping kesan sampingan yang pelbagai.

 

BUKTI KAMI MENGHANTAR PESANAN ANDA

TIADA UNSUR PENIPUAN,DIJAMIN SAMPAI!

Anda Boleh Kesan Lokasi Pesanan Anda Sekiranya Tidak Sampai Lebih Dari 2 Hari Dengan Memasukkan No. TRACK CODE Poslaju  (Akan Diberi Oleh Pihak Kami Selepas Penghantaran Di Buat)      Di Kotak Sistem DIBAWAH Ini.

BUKTI PENGHANTARAN DIJAMIN SAMPAI:

 

Sila Ikuti 2 Langkah Di Bawah Bagi Membuat Pembelian

........................................................................................................................................................

Langkah 1 : Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran berjumlah Rm270.00 sahaja ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit

Masukkan alamat email myorder2u [@] yahoo.com untuk rujukan bagi perbankan online

*Nota : Gantikan [@] dengan @ tanpa kurungan

Penting : Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi ( resit jika cash deposit ) atau print screen / pdf print butiran transaksi untuk rujukan di kemudian hari.

Arahan : Jika anda menggunakan Perbankan Online (Fund Transfer), COPY butiran transaksi anda untuk dikirimkan kepada kami ke myorder2u [@] yahoo.com

Langkah 2 : SMS Butir Pesanan ke 016-3959750

*contoh SMS Butir Pesanan seperti dibawah